Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΕΣΤΡΑΣ(τα’ χέσε όλα είναι λοιπόν ο κατάλληλος να βραβεύει μπιντέδες)!

Ο ΓΑΠ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΕΣΤΡΑΣ(τα’ χέσε όλα είναι λοιπόν ο κατάλληλος να βραβεύει μπιντέδες)!
[40 μέρες διακοπές το καλοκαίρι στα νησιά, Αμερική, πέρασμα από Ελλάδα για να πλύνει τα σώβρακα και να αφήσει τα δώρα και να δει λίγο το σπίτι του εδώ και μετά Τόκυο να «φωτίσει» το ΔΝΤ για τα της κρίσης και μετά Γενεύη γιατί η χέστρα η σωστή θέλει το σωστό σκ… για να δείξει τι κάνει!]
ΟΥΑΟΥ: Βράβευσε οργάνωση για τουαλέτες ο Παπανδρέου!
Τη στιγμή που ο παλιός συγκάτοικος του και πρωθυπουργός της χώρας προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την τρόικα, ο Γ. Παπανδρέου γυρνάει όλο τον πλανήτη προκειμένου να «εξελίξει» την ακαδημαϊκή αλλά και πολιτική του καριέρα(σχόλιο: να βγάλει χρήμα από την δυστυχία μας)! Πριν πάει λοιπόν στο Τόκυο για να γλυκάνει το ΔΝΤ, ο πρώην πρωθυπουργός πέταξε ως τη Γενεύη για να βραβεύσει...  Εκτός από καλός κωπηλάτης, δρομέας και ποδηλάτης ο πρώην πρωθυπουργός είναι και μέλος της Επιτροπής του GLOBAL+5 που αποτελείται από διεθνείς προσωπικότητες και η οποία βράβευσε χθες μία ινδική μη κυβερνητική οργάνωση, την Gram Vikas, η οποία ειδικεύεται στην εγκατάσταση τουαλετών και στην πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό στις αγροτικές ζώνες της Ινδίας. Το πρόγραμμά της Gram Vikas-που φέρει την ονομασία Mantra- έχει στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής στις αγροτικές κοινότητες, αναλαμβάνοντας για ένα ολόκληρο χωριό την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την καλή λειτουργία του τρεχούμενοι νερού και των τουαλετών σε κάθε σπίτι.  Για την ιστορία, ο ιδρυτής της Gram Vikas, ο Joe Madiath, κατά την απονομή του βραβείου δήλωσε ότι «πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από νερό και τουαλέτες, πρόκειται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»(σχόλιο: αξιοπρέπεια, τουαλέτες και ο ΓΑΠ είναι άπαιχτη «τρόικα») ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξη και τη συγκίνηση του, επειδή κάτι τόσο πεζό όσο οι τουαλέτες «μπορεί να οδηγήσουν σε μια βράβευση».
Υ.Γ.: πιστεύει κανένας ότι με αυτή την «γιορτή» από την Γενεύη θα ωφεληθεί ο φτωχός Ινδός αγρότης; Φυσικά, αν την τουαλέτα την ευλογήσει ο guru Jeffrey GAP Papandreou!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου