Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ HARVARD(αντιγραφές και μαθήματα κρίσης από τον ΓΑΠ)!

ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ HARVARD(αντιγραφές και μαθήματα κρίσης από τον ΓΑΠ)!
Διαχείριση κρίσης θα διδάσκει στο Harvard ο Παπανδρέου
Η ευρωπαϊκή κρίση θα αποτελέσει επίκεντρο του μαθήματος «Βαλίτσες» φέρεται να ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για την Αμερική και συγκεκριμένα για το πανεπιστήμιο του Harvard. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστημίου ο κ. Παπανδρέου θα διδάσκει ως επισκέπτης καθηγητής. Αντικείμενο του μαθήματος του πρώην πρωθυπουργού δεν θα είναι άλλο από τη... διαχείριση κρίσεων, η ανάλυση της οικονομικής κρίσης αλλά και οι δυσκολίες στην αντιμετώπισή της στην Ευρωζώνη, εξαιτίας θεσμικών ελλείψεων(σχόλιο: δηλ. πώς να καταστρέψουν μια χώρα οι μελλοντικοί-κάποιοι εξ αυτών- ηγέτες).
Υ.Γ.: ποιος χ… για την Αχαΐα! Ο ΓΑΠ πάει να αναλύσει το πώς μας «έσωσε» και να δει τους φίλους στο συνέδριο του Obama(προφανώς έχουν humor οι Αμερικανοί δημοκρατικοί)!
Σκάνδαλο αντιγραφών στο Harvard Σε ένα από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια της χώρας Περίπου 125 προπτυχιακοί φοιτητές φέρεται να  αντέγραψαν στην κατ’ οίκον τελική γραπτή εξέταση μαθήματος του εαρινού εξαμήνου, ανακοίνωσαν στελέχη του Πανεπιστημίου Harvard. «Αν οι καταγγελίες αυτές αποδειχτούν βάσιμες, θα πρόκειται για μια απολύτως μη αποδεκτή συμπεριφορά που προδίδει την εμπιστοσύνη πάνω στην οποία βασίζεται η πνευματική έρευνα στο Harvard», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του πανεπιστημίου. Οι καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας όταν ένας καθηγητής παρατήρησε ομοιότητες μεταξύ των γραπτών.  Η υπόθεση θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου το οποίο διαχειρίζεται τις παραβιάσεις του πανεπιστημιακού κανονισμού.  Οι φοιτητές που θα κριθούν υπεύθυνοι αντιμετωπίζουν τιμωρία, όπως για παράδειγμα την διαγραφή τους για ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, ένα από τα πιο έγκριτα του κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου