Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ… ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ(άλλο ένα «φυντάνι» οικογένειας «εθνοπατέρων» στον γνωστό ρόλο του στηρίγματος της ελληνοτουρκικής «φιλίας»)

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ… ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ(άλλο ένα «φυντάνι» οικογένειας «εθνοπατέρων» στον γνωστό ρόλο του στηρίγματος της ελληνοτουρκικής «φιλίας»)
[βιασμοί, όπλα, δολοφονίες, σφαγές είναι… πολιτισμός!]
«Τα τουρκικά σήριαλ είναι ...trendy(σχόλιο: ελληνική λέξη)», λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Vatan για τα θετικά σχόλια της για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα αναφέρει «οι σειρές είναι γεμάτες από ίχνη του κοινού πολιτισμού» Η εφημερίδα αναφέρει πως η ελληνίδα υπουργός δήλωσε πως «η Κεφαλογιάννη ανέφερε πως οι σειρές αυτές είναι γεμάτες με στοιχεία τα κοινά που έχουν οι πολιτισμοί των δυο χωρών. «Δεν έχω χρόνο να βλέπω τις σειρές αυτές, όμως έχω κόσμο γύρω μου που τις βλέπει και μιλά συνέχεια γι’ αυτές. Οι σειρές αυτές δείχνουν το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί»» φέρεται να δηλώνει η ελληνίδα(;) υπουργός Τουρισμού. Η Κεφαλογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού  ΝΤV από τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ. Μάλιστα η κ Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στα σήριαλ μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες που βλέπει ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι, είπε, «πολύ σημαντικό». Όπως παραδέχθηκε ότι τα σήριαλ αυτά βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας(σχόλιο: μα γι’ αυτό δεν έγινε υπουργός τουρισμού της Τουρκίας η Όλγα; Για να διαφημίσει την χώρα αυτή!)... Ο σχετικός διάλογος που είχε με την παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΝΤV δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ είναι ο εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ:(...) Είχαμε από εσάς καλές ειδήσεις, καλά νέα…  Και μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ.
Όλγα ΚΑφαλογιάννη : Ναι, είναι το trend στα σήριαλ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εγώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά γνωστοί και φίλοι μου λένε όλοι για τα κοινά σημεία που έχουν οι δύο κοινωνίες(σχόλιο: πάρτα σε dvd να τα’ χεις στην συλλογή σου).
ΕΡ : Τα σήριαλ αυτά, τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες…
Ο.Κ. :  Ναι, είναι και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό. Τα σήριαλ βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου