Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΩΣ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ(όχι τυχαία η εισβολή των νέο-οθωμανικών σήριαλ)



Ο ΓΑΠ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΩΣ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ(όχι τυχαία η εισβολή των νέο-οθωμανικών σήριαλ)
[τα χαϊβάνια ακόμα θέλουν τον Τούρκο τους για «διασκέδαση»; 4 ώρες και 50 λεπτά 5 μέρες την εβδομάδα μας φλομώνουν στον τούρκικο «παστουρμά» τα γιουσουφοκάναλα της Ελλάδας! Ούτε τα «βιβλία» της Ρεπούση ή τα «ντοκιμαντέρ» του ΣΚΑΪ και η «δουλειά» της Δραγώνα και της Φραγκιουδάκη κ.ά. στην παιδεία είναι άσχετη μ’ αυτά!]
Τι σχέση έχει ο Γ. Παπανδρέου με τα τουρκικά σήριαλ;
«Φουσκώνει» το κύμα αντιδράσεων για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική μικρή οθόνη(σχόλιο: πρέπει και άλλο να φωνάξουμε. Δεν αρκεί γιατί το σύστημα έχει πολλά ποδάρια που αντιστέκονται). Και ήδη αυτό αποτυπώνεται και στη τηλεθέασή τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ιστορία δεν είναι τελικά και τόσο τυχαία. Το Onalert έχει δημοσιεύσει πρόσφατα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την τουρκική τηλεοπτική εισβολή η οποία λειτουργεί ως προπομπός των Τούρκων επιχειρηματιών. Και βέβαια όπως σωστά μας υπενθυμίζει το ardin-rixi.gr όλα αυτά που ζούμε υπάρχουν γραμμένα σε ελληνοτουρκική «πολιτιστική συμφωνία» την οποία έχει υπογράψει από την ελληνική πλευρά ποιος λέτε; Ο Γιώργος Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ. Για τους Τούρκους υπογραφή είχε βάλει ο μακαρίτης ο Τζεμ!
Υ.Γ.: το κόλπο-συμφέρει και τις Μ. Δυνάμεις- ήταν στημένο καιρό και κάποιοι θεωρούσαν την φιλοτουρκική τηλεόρασή μας ως άσχετη με την εξωτερική πολιτική υποτέλειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου