Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ(αποφάσισε να βγάλει χρήματα σκεπτόμενος, μιλώντας επί πληρωμή και γράφοντας)

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ(αποφάσισε να βγάλει χρήματα σκεπτόμενος, μιλώντας επί πληρωμή και γράφοντας)
Βιβλίο-βόμβα γράφει ο Γιώργος Παπανδρέου
Μέσα από τις σελίδες τους θα εξιστορεί όλα όσα έγιναν στο παρασκήνιο λίγο πριν και λίγο μετά το ΔΝΤ  Ζήλεψε τη δόξα του Πάγκαλου ο πρώην Πρωθυπουργός καθώς το βιβλίο του «μαζί τα φάγαμε» σπάει τα ρεκόρ... Σύμφωνα με το Βηματοδότη ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, απέναντι σε όσους και για όσα τον κατηγορούν. Είναι αποφασισμένος να ξεδιπλώσει την δική του αλήθεια μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, αν και ίσως να μην είναι ακριβώς σελίδες, αφού σκέφτεται να το εκδώσει σε ηλεκτρονική μορφή. Πάντως, εκείνο που λένε οι συνεργάτες του, είναι ότι το βιβλίο θα έχει ενδιαφέρον, αφού παρουσιάζει ανάμεσα στα άλλα, τις συζητήσεις που είχε με τον κ. Strauss Cahn, αλλά και το τι έγινε εκείνη τη νύχτα στις Κάννες ανάμεσα στον κ. Παπανδρέου και στον κ. Nikolas Sarkozy και την κυρία Angela Merkel, αμέσως με τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μνημόνιο.
Υ.Γ.: δηλ. πήγε τόσα ταξίδια για να έχει καθαρό μυαλό για το βιβλίο;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου