Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(πάλι προκαλούν οι κάποιοι βρωμο-Βάνδαλοι)!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(πάλι προκαλούν οι κάποιοι βρωμο-Βάνδαλοι)!
«Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στη Τουρκία»! Γερμανός επιχειρηματίας προκαλεί(και το FOCUS της Γερμανίας είχε γράψει κάτι ανάλογο και άλλοι Ευρωπαίοι «φίλοι». Για να δούνε κάποιοι πόσο μας «αγαπούν»)!
[η Γερμανία μετά το 1945 θα έπρεπε να έχει διαλυθεί, συνεπεία της ήττας και όσων προκάλεσε το Γ’ Ράιχ! Δεν άξιζε τόση γενναιοδωρία και χάρισμα χρεών-πολεμικών- από τον Β’ ΠΠ το 1953!]
Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας  σε βάρος της Ελλάδας Γερμανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να υπαγόταν στην Τουρκία. Συγκεκριμένα ο γερμανός μπίζνεσμαν δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα  Sabah - προφανώς για να 'κολακεύσει-τους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζεται: «Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα»! Η εφημερίδα  γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρόνια  επενδύσεις στην Τουρκία, είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους ισχυρισμούς του: «Καλά που ήρθα(σσ στην Τουρκία). Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη 2η χώρα»(σχόλιο: πολύ κολακευτικό να σε λένε δεύτερο). Ο κ. Graebner-γράφει-τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου  του Κεράτιου Κόλπου. Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φράση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή  Γερμανού επιχειρηματία ήταν η  εξής: «Ο Erdoğan κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία. Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα. Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην. Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα».
Υ.Γ.: πρέπει να’ χει βγάλει πολύ μα πολύ χρήμα με τους Τούρκους και να λάδωσε πολύ για να γίνουν γρήγορα οι δουλειές. Δεν ξέραμε ρε βρωμογούρουνο ρωτήσουμε τους προγόνους σου αν πρέπει(που δεν έπρεπε κατά το τότε ισχύον σύστημα στην Ευρώπη) να επαναστατήσουμε το 1821! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου