Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ SCHAUBLE(οι σταθερές απόψεις της «κυρίας» Μούσχουρη)

ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ SCHAUBLE(οι σταθερές απόψεις της «κυρίας» Μούσχουρη)
Η Ν. Μούσχουρη ζητεί την κατανόηση του W. Schauble για την Ελλάδα  Την κατανόηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schauble για τα προβλήματα της Ελλάδας ζήτησε η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις Νάνα Μούσχουρη  Κατά την επίσκεψή της, χθες, στο υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της «Ημέρας των Ανοιχτών Θυρών» στο Βερολίνο, όπου χιλιάδες πολίτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις δημόσιες υπηρεσίες και τα υπουργεία της χώρας τους. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα BILD, η κυρία Μούσχουρη και ο κ. Schauble «δεν μίλησαν για μουσική, αλλά για την Ευρώπη και την Ελλάδα». «Είμαστε μια περήφανη χώρα(σχόλιο: όχι για εσάς όμως γιατί μόνη σας πάψατε να είστε Ελληνίδα). Και ποιος δεν έχει κάνει λάθη(σχόλιο: οι Γερμανοί δεν έκαναν λάθη αλλά εγκλήματα); Η Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει πολλά προβλήματα....Εάν δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε, τότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε», δήλωσε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια, για να απαντήσει ο Γερμανός υπουργός ότι «δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, αλλά, στο μεταξύ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε». Πέρυσι έλεγε αυτά: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Angela Merkel».
Υ.Γ.: μήπως θέλει να κάνει συναυλία στην Ελλάδα;! Ή η άνοια καλπάζει;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου