Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ(πότε έλεγξαν τα νυχτερινά κέντρα και τους «αστέρες» των μπουζουκιών; Ρητορικό το ερώτημα)!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ(πότε έλεγξαν τα νυχτερινά κέντρα και τους «αστέρες» των μπουζουκιών; Ρητορικό το ερώτημα)!
[εκτός από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ υπάρχει και ένας πιο σοβαρός εχθρός, ο Ελληνάρας που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι όλα όσα λένε για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες τα λαϊκίστικα έντυπα τύπου BILD]
Την επόμενη μέρα, έκαναν ουρά στα γκισέ των τραπεζών για να ρυθμίσουν τα καταναλωτικά...  Στην πρεμιέρα του Ρέμου(και της Ηλιάδη) στην λαχματζούν Θεσσαλονίκη, οι πιθηκομαιμούδες δεν πέταγαν αστακούς, αλλά πανέρια με λουλούδια για να το διασκεδάσουν. Δεν ξέρουμε πόσο χρεώνεται το πανέρι σ’ αυτές τις τόσο ξεχωριστές στιγμές των.... πιθηοκαμαιμούδων που εξακολουθούν να το γλεντάνε(;) στα πολιτιστικά κέντρα του είδους. Μόνο που τα γαρίφαλα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τις δαγκωμένες-από τα σαρκώδη χείλη της Έλενας Ράπτη-άγριες φράουλες τις οποίες μοιράζονταν με εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες όπως οι Βαληνάκης, Βουλγαράκης και σία. Το έπος της ξευτίλας ενός λαού που βρίσκεται ανάμεσα στο υπαρξιακό δίλλημα πανέρια με γαρίφαλα και αστακοπόλεμος η αυτοκτονία ταιριάζει γάντι σ’ αυτή εδώ την ιδιαίτερη ράτσα των πιθηκομαιμούδων. Φυσικά την επόμενη μέρα οι πιθηκομαιμούδες έκαναν ουρά στα γκισέ των τραπεζών για να διακανονίσουν τα καταναλωτικά τους δάνεια και να σώσουν τα σπίτια τους από την Τρόικα...
Υ.Γ.: όλοι εσείς που αφιερώνετε έναν… επιτάφιο λουλούδια στους «αοιδούς» μην παραπονεθείτε ότι δεν έχετε λεφτά για μακαρόνια ή για τετράδια για το παιδί!!! Τηλεφωνήστε στο «είδωλό» σας!!! Λεφτά υπάρχουν εκεί! Τα δικά σας κορόιδα που τους αποθεώνετε κάποιους ακόμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου