Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ SUN ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ SUN ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
[φυλλάδα επιπέδου BILD, προφανώς χωρίς ιστορική γνώση και «δημοσιογράφος» που μάλλον «ανάβει» εύκολα, πράγμα για το οποίο δεν φημίζονται οι Άγγλοι, στην θέα μιας όμορφης γυναίκας]
Η Sun κοροϊδεύει Αρβανίτη-Ελλάδα
Η Βασιλική Αρβανίτη θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και η βρετανική εφημερίδα Sun την κοροϊδεύει για μια στάση της στην προπόνηση, αλλά και την οικονομία της Ελλάδας. Το εν λόγω έντυπο έχει την φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας (που βλέπετε παραπάνω) κατά την διάρκεια προπόνησης της στο beach voley και αναφέρει πως θα γεννήσει γράφοντας: «Έλα αγάπη μου. Σπρώξε! Ίσα που μπορώ να δω το κεφάλι»! Το ειρωνικό δημοσίευμα της βρετανικής Sun συνεχίζεται αφού ειρωνεύεται τις οικονομίες της Κύπρου και της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Βασιλική Αρβανίτη έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες και μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα αλλά και μεγάλο μέρος της Κύπρου.
Υ.Γ.: η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θίγεται από αυτά;! Οι Έλληνες ΜΟΝΟ να μην χαλάνε το κλίμα υποτέλειας των πολιτικάντηδων και όλοι οι άλλοι αθλητές και ΜΜΕ ας βρίζουν, είναι ανάγκη για να πάει μπροστά ο τόπος. Για το καλό μας γίνονται ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου