Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η BUNDESBANK ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Η BUNDESBANK ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ
Bundesbank: Κανείς δεν μπορεί να φύγει από το ευρώ
Σε έκθεσή της η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας αποκλείει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, χαρακτηρίζοντας το εγχείρημα της Ευρωζώνης αμετάκλητο.
Οι Financial Times της Γερμανίας γράφουν ότι η έκθεση της Bundesbank καταλήγει στο συμπέρασμα οτι «πως κανείς δεν μπορεί να φύγει από το ευρώ και ότι η συνέχιση του ευρώ προϋποθέτει ότι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ευρωζώνη όλες οι χώρες-μέλη της». Ωστόσο, παράλληλα τονίζεται ότι για τη διαρκή συμμετοχή κάθε χώρας-μέλους σε μία νομισματική ένωση είναι απαραίτητες δημοσιονομικές και οικονομικές πολιτικές οι οποίες θα λαμβάνουν επαρκώς υπόψη τις προϋποθέσεις του κοινού νομίσματος και της ενιαίας νομισματικής πολιτικής στην Ευρωζώνη.
Υ.Γ.: το ευρώ θα διαλυθεί επειδή βασίστηκε σε γερμανικά «παιχνίδια» κυριαρχίας και ψέματα ΟΛΩΝ των χωρών-μελών(ηγεσιών). Που έπραξαν ό,τι έπραξαν για την «ευημερία» των δεκαετιών 1990 και 2000 και τα οποία πληρώνουμε, μαζί με την θέληση του Βερολίνου, απαίτηση μάλλον, να κυριαρχήσει και απομυζήσει τον ευρωπαϊκό Ν, ώστε να μην χρειαστεί να υποστεί την ίδια συνταγή. Οι Γερμανοί κεφαλαιοκράτες κατέκτησαν την Ευρώπη και χρειάζονταν ένα πειραματόζωο, που βρέθηκε μετά από μια ναζιστικού τύπου προπαγάνδα κατά της Ελλάδας με την συνενοχή της κυβέρνησης του ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου