Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ;!

ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ;!
[η ξευτίλα του Κούβελου δεν έχει πάτο]
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Συνάντηση Κούβελου-Vesper για Keller
Συνάντηση με τον Αρχηγό της γερμανικής αποστολής, Michael Vesper στο Λονδίνο, με αφορμή ορισμένα δημοσιεύματα που έθεταν σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελληνικής και Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχε την Παρασκευή (27/07) ο Ισίδωρος Κούβελος.
Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έλαβε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τον ομόλογό του σχετικά με τα άστοχα δημοσιεύματα που έφεραν τη σημαιοφόρο της Γερμανίας και χρυσή Ολυμπιονίκη στο χόκεϊ επί χόρτου το 2004 στην Αθήνα, Natasha Keller, να εκφράζεται με δυσμενή σχόλια για τη χώρα μας, καθώς όπως αποδείχθηκε ουδέποτε συνέβη ένα τέτοιο γεγονός.
Υ.Γ.: μακάρι να μην το έγραψε και να είναι διάδοση. Αλλά το θέμα βρωμάει, όπως και το κουκούλωμά του. κάποιοι λένε ότι ΔΕΝ είχε λογαριασμούς σε FACEBOOK και TWEETER και κάποιοι ότι τους «εξαφάνισε» για να μην πιαστεί. Αλλά άλλο Γερμανία και άλλο Ελλάδα ή Αγγλία(να μην ξεχνάμε την «αθλήτρια» που είπε ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά καλύφθηκε από την νέα ελληνογερμανική «σύρραξη», ότι φοβάται ότι οι Έλληνες θα φάνε όλο το φάι στο ολυμπιακό χωριό). Προέκυψε η φήμη ότι το «επίμαχο» tweet το διέδωσε ο Έλληνας(;) δημοσιογράφος(;) του sports24.gr Γιάννης Φίλερης, μαζί με άλλα «κολακευτικά» για τους Γερμανούς αθλητές που ΔΕΝ μας έβρισαν ούτε μια φορά δημόσια όπως ο τύπος που στηρίζει την καγκελάριο Merkel. Αν το έγραψε πρέπει να τιμωρηθεί. Δηλ. δεν μας φτάνουν όσα έχουμε θα βάζουμε και τα χέρια και θα βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου