Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(στο τέλος θα μείνουν αυτές από την άφιξη της Φλόγας στην Βρετανία ως και την διοργάνωση αυτή καθαυτή)

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(στο τέλος θα μείνουν αυτές από την άφιξη της Φλόγας στην Βρετανία ως και την διοργάνωση αυτή καθαυτή)
Λάθος νικητή έβγαλαν εκφωνητές του BBC...
Συνεχίζονται οι γκάφες... Άλλα βλέπουν και άλλα ακούνε από τους εκφωνητές του BBC οι τηλεθεατές των Ολυμπιακών Αγώνων. Αποκορύφωμα... η ανακήρυξη λάθος νικητή στην ποδηλασία! Οι... Chris Boardman, Jill Douglas, Ed Leigh, Hugh Porter και Jamie Staff δέχονται «πυρά» για τα λάθη τους στην μετάδοση των αγώνων, ενώ την γκάφα δεν φαίνεται να τους την συγχωρεί κανείς, παρά την συγνώμη που ζήτησε το BBC. Παρά το γεγονός ότι πρώτος τερμάτισε ο… Alexandr Vinokourov από το Καζακστάν, κατά τους εκφωνητές, χρυσός Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία ανδρών στέφθηκε ο Rigoberto Urán από την Κολομβία. Και οι γκάφες δεν σταματούν εδώ, καθώς έβαλαν στην 3η, 4η και 5η θέση, ποδηλάτες που είχαν τερματίσει… μετά την 30η.
Οι άγγλοι άφησαν άγνωστη γυναίκα να παρελάσει με τους αθλητές της Ινδίας (BINTEO)...
Επίσημη διαμαρτυρία στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων κατέθεσε η Ινδία, καθώς μια άγνωστη γυναίκα παρέλασε ανάμεσα στους αθλητές της κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης. Η... γυναίκα που φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι, βρισκόταν δίπλα από το σημαιοφόρο της Ινδίας κατά την παρέλαση της Ολυμπιακής Αποστολής της χώρας παρόλο που δεν αποτελούσε μέρος της και χωρίς να φέρει κανένα διακριτικό γνώρισμα των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου