Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΟΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(και την ιστορική μνήμη(;) του προέδρου της ΔΟΕ);!

ΠΟΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(και την ιστορική μνήμη(;) του προέδρου της ΔΟΕ);!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν και αφού κάπως συνήλθαμε από το κιτς επιπέδου EUROVISION φέρνουμε στο νου τον Jacques Rogge, πρόεδρο της ΔΟΕ. Είπε ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ… Το είπε επίτηδες για να κολακεύσει την βασίλισσα και να καλύψει την έλλειψη πολιτιστικών στοιχείων(άλλωστε αυτά είναι κλεμμένα) στο γεγονός ή του ξέφυγε; Γι’ αυτό δεν κάλεσαν τον δήμαρχο από το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σπίτι των Αγώνων, όχι… Games(= Παιχνιδιών), την αρχαία Ολυμπία όπως πρέπει πάντα; Μήπως συμβουλεύτηκαν την Ρεπούση στην ΔΟΕ;! Αυτά δεν είναι λάθη, είναι εγκλήματα! Όπως έγκλημα είναι και οι χορηγοί(καμιά σχέση με τους αρχαίους) και τα ανταλλάγματα στους αθλητές από πολυεθνικές και καθεστώτα που δημιούργησαν το doping(που «ελέγχεται» κατά το δοκούν και-καλημέρα- συμφέρον).
Ο Ζακ Ρογκ είπε χθες στο Λονδίνο ότι οι Ολυμπιακοί επέστρεψαν σπίτι τους!... Είναι, πως λένε κάποιοι στη κεντρική πλατεία των Σκοπίων -μπροστά στο άγαλμα- ότι ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στους συμπατριώτες του... Και οι Τούρκοι ψιθυρίζουν ότι ο Όμηρος λεγόταν Ομέρ και είναι δικός τους...  Πάει... λες και είμαστε μπάλα και μας κλωτσάνε όλοι...
Ό,τι μας είχε απομείνει, μας το πήραν στο Λονδίνο... Ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων Ζακ Ρογκ είπε -και τον άκουσε όλη η υφήλιος στη τηλεόραση- ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες σήμερα ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ! Η «Ελληνική» Πολιτεία επαναδιαπραγματεύεται δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με λεπτομέρειες, όπως η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κλοπή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου