Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ AUSCHWITZ(συλλυπητήρια σε όσους αποκαλούν αυτά τα κατακάθια γνήσιους Έλληνες)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ AUSCHWITZ(συλλυπητήρια σε όσους αποκαλούν αυτά τα κατακάθια γνήσιους Έλληνες)
Ακραίος αντισιωνιστής και λάτρης του Auschwitz ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Υπήρξε μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ, μέλος στην Πολιτική Γραμματεία της Χρυσής Αυγής ενώ από χθες είναι και επίσημα μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο λόγος για τον Αρτέμιο Ματθαιόπουλο, ο οποίος μετά την παραίτηση του βουλευτή Σερρών, Νικήτα Σιώη την Δευτέρα, εκλέχθηκε βουλευτής αφού ήταν ο 1ος επιλαχών στο ψηοδέλτιο του κόμματος. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως πρόκειται για τον φίλο της κόρης του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το «μουσικό» παρελθόν του νέου βουλευτή, ο οποίος εργάζεται ως μουσικολόγος. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε, το Pogrom ή Πόγκρομ, είχε γράψει φασιστικούς στίχους και ακραία μουσική. Χαρακτηριστικά, σε κάποιους στίχους, που απευθύνεται με άκρως υβριστικό τρόπο στους μετανάστες, αναφέρεται: «Πεινάτε σα ρεμάλια και τρώτε τα παιδιά... μίλα ελληνικά ή ψόφα»(σχόλιο: έτσι θα αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό)!  Σε άλλο τραγούδι του συγκροτήματος αναφέρεται, επίσης: «Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Auschwitz, πόσο το αγαπάω!». Εξίσου υβριστικοί στίχοι έχουν γραφτεί και για την Βουλή, στην οποία ορκίστηκε βουλευτής χθες ο κ. Ματθαιόπουλος. «Θα μπω και στη βουλή είναι όλοι μαζεμένοι, πολύχρωμο μαντρί είναι οι προσκυνημένοι, τα κλεμμένα πλούτη, τα τόσα ψέματα τους, στο όρκο μου και εκδίκηση θα έρθει κι η σειρά του. Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη», αναφέρουν σε τραγούδι τους με τίτλο «Rock για την Πατρίδα». Ο ίδιος, σε παλιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας έχουν υποστηρίξει στους λίγους έστω μήνες της ύπαρξής μας σαν Pogrom και υποσχόμαστε από την πλευρά μας περισσότερους Αγώνες για το Αίμα, για την Τιμή, για την Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου