Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ(η Βόζενμπεργκ την λέει στο nonews μετά το «μαργαριτάρι» για τον Νέρωνα και την πυρπόληση απ’ αυτόν της… Τροίας)

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ(η Βόζενμπεργκ την λέει στο nonews μετά το «μαργαριτάρι» για τον Νέρωνα και την πυρπόληση απ’ αυτόν της… Τροίας)
[η αλήθεια είναι στον παρακάτω σύνδεσμο. Η διαφορά της απάντησής της και της ανάρτησης είναι οφθαλμοφανής]
H αλληγορία της Ελίζας...  Απάντηση στο nonews-NEWS... Κάποιοι, πριν ασκήσουν εύκολη κριτική ελαφρά τη καρδία, καλό θα ήταν να προσπαθούν να αντιληφθούν την αλληγορία των αναρτήσεων. Αυτό είναι, άλλωστε, και το νόημα του twitter: η αλληγορία, οι υπαινιγμοί, το γρήγορο παιχνίδι! Ελπίζω... άμεσα να φιλοξενήσετε τις απόψεις μου, μαζί με το χθεσινό tweet/απάντησή μου: «Ο Νερων έκαψε τη Ρώμη πιστεύοντας ότι θα γράψει ..ωδή μιμούμενος τον Όμηρο 8 αιώνες μετά! 1η φορά το ακούτε;» Ευχαριστώ, Με εκτίμηση Ελίζα Βόζεμπεργκ
Άλλο έγραφε στο twitter, όχι αυτό που λέει τώρα που είναι σωστό(ο Νέρων όντως ήθελε να μιμηθεί τον Όμηρο στην συγγραφή έπους για την καιόμενη Ρώμη). Η Ελίζα Βόζενμπεργκ άλλοτε βουλευτής της ΝΔ έγραψε την δική της εκδοχή της ιστορίας στο twitter με αποτέλεσμα να γίνει ένα πραγματικό πανηγύρι! Σχολιάζοντας συνέντευξη του Γ.Παπανδρέου στο Bloomberg έγραψε: «Ο Γιώργος ως τι δίνει συνέντευξη στο Bloomberg; Ως Νέρωνας που επιχαίρει για τ' αποκαΐδια της Τροίας; Ελεος πια!». Κάποιοι το είδαν και δεν μπόρεσαν ν' αντισταθούν. Και αυτοί έγιναν περισσότεροι και δείτε μερικά παραδείγματα.
Υ.Γ.: μνήμη χρυσόψαρου και ιστορική γνώση αμοιβάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου