Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ(θα σωθούν όλοι εκτός της Ελλάδας με αυτούς που μπλέξαμε-πάλι-. Το «κουφό» της μέρας από τον κυβερνητικό «μας» εκπρόσωπο)

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ(θα σωθούν όλοι εκτός της Ελλάδας με αυτούς που μπλέξαμε-πάλι-. Το «κουφό» της μέρας από τον κυβερνητικό «μας» εκπρόσωπο)
[κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας είσαι ή σε βάρεσε ο ήλιος στο κεφάλι;!]
Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «δεν έχασε η Γερμανία»;;;!!! Την ίδια στιγμή που όλη η Ευρώπη βοά για την υποχώρηση της Merkel. Την ίδια στιγμή που Ισπανία και Ιταλία πέτυχαν σημαντικά πράγματα στη Σύνοδο Κορυφής και μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για αλλαγές στην ευρωπαϊκή πολιτική για την κρίση χρέους. Και την ίδια στιγμή που η Ελλάδα ξεκινά μια σκληρή διαπραγμάτευση με αβαντάζ ότι η Merkel αναγκάζεται να βάλει νερό στο κρασί της, τι νομίζετε ότι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Μιλώντας στην διαδικτυακή έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel ο κ. Σ. Κεδίκογλου τόνισε, προφανώς γιατί δεν ήθελε να… δυσαρεστήσει τους Γερμανούς «Δεν πρόκειται για ήττα της Γερμανίας. Όλοι μαζί κερδίζουμε ή χάνουμε». Όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης, κορυφαίοι οικονομολόγοι και πολιτικοί λένε ότι η Merkel ηττήθηκε και υποχώρησε. Ακόμη και στο Βερολίνο μιλάνε για συμβιβασμό, ίσως για 1η φορά τα τελευταία χρόνια και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να λέει ότι δε νίκησε και δεν έχασε κανείς; Πάλι καλά που δεν πρότεινε να τους κεράσουμε και γλυκό να παρηγορηθούν μήπως και μας λυπηθούν. Έλεος, έχει και καύσωνα…
Υ.Γ.: πόσα πήρες για να δηλώσεις αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου