Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(γενικοί γραμματείς αρνούνται να χάσουν την καρεκλίτσα τους)!

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(γενικοί γραμματείς αρνούνται να χάσουν την καρεκλίτσα τους)!
[ήταν επιλογές της Αννούλας της Διαμαντοπούλου. Πετάξτε τους με την καρέκλα και όξω από το υπουργείο]
ΠΗΡΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ  Μετά τον… λεβέντη που ζητούσε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον διατηρήσει στην καρέκλα του, άλλοι τρεις γραμματείς αρνούνται να παραιτηθούν! Πήραν αγκαλιά τις καρέκλες και ζητούν να αξιολογηθούν από εκείνους που τους όρισαν! Πρόκειται για 3 γενικούς γραμματείς του υπουργείου Παιδείας οι οποίοι-σύμφωνα με πληροφορίες, προβάλλουν το  επιχείρημα ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συγκυβερνούν, ενώ το έργο τους δεν έχει αξιολογηθεί από τον υπουργό που τους επέλεξε! Με 2 λόγια, ζητάνε να τους αξιολογήσει η Άννα Διαμαντοπούλου! Η οποία(Άννα) φαίνεται ότι έχει βάλει το χεράκι της, καθώς πληροφορίες από το υπουργείο, αναφέρουν ότι εδώ και πολύ καιρό οι κολλητοί και ευνοούμενοί της σχεδίαζαν πως θα ψήσουν το ψάρι στα χείλη του νέου υπουργού. Πάλι καλά δηλ. που δεν λένε ότι έχουν αξιολογηθεί με αντικειμενικά κριτήρια, για να θυμηθούμε και εκείνη την απίθανη εφεύρεση του ΓΑΠ, το open.gov- εκατοντάδες βιογραφικά για να επιλεγούν οι ημέτεροι. Πέρα από την πλάκα, το γεγονός δεν τιμάει το ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαιώνει ότι πληθώρα στελεχών του έχουν βιωματική σχέση με τις καρέκλες. Για το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο υπουργείο το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει τον Θόδωρο Παπαθεοδώρου με αποτέλεσμα να κοντέψει να αυτοδιαγραφεί η Άννα, επιλέγουμε a volonte να το συνδέσουμε ή όχι με την άρνηση παραίτησης των γενικών…
Υ.Γ.: τι να πεις άλλο για τις επιλογές των «κηπουρών» του ΓΑΠ στα υπουργεία τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου