Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ BILD ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ(καφρίλα ως το τέλος. Ούτε μπάλα δεν μπορούν να δουν κάπως σαν άνθρωποι)!

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ BILD ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ(καφρίλα ως το τέλος. Ούτε μπάλα δεν μπορούν να δουν κάπως σαν άνθρωποι)!
[ο ίδιος άπλυτος-φαίνεται στο μαλλί το λιγδιασμένο και το αχτένιστο- «δημοσιογράφος» κάνει τον φιλότεχνο, διαβάζοντας(;) βιβλίο για τον Monet(πιθανόν με ένα PLAYBOY ή άλλο πορνοπεριοδικό μέσα). Δηλ. δεν πρόκειται να τον αναγνωρίσουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι μετά το ρεζιλίκι και στο ξενοδοχείο της Εθνικής; Αποκλείεται!!!]
Ο κατάσκοπος γράφει για το... μενού της εθνικής Ιταλίας(σχόλιο: είναι τζαμπατζής και περιμένει να τον καλέσουν στο τραπέζι της ομάδας για να μην πληρώσει) Μετά την Ελλάδα, ο κατάσκοπος της BILD ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του είναι η εθνική ομάδα της Ιταλίας εν όψει του αποψινού ημιτελικού της Γερμανίας με τους «azzuri». «Μένουν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Sofitel Victoria, στο κέντρο της Βαρσοβίας. Εκεί υπάρχουν 6 άνδρες ασφάλεια. Τους πέρασα πολύ εύκολα(σχόλιο: γιατί είδαν ότι μόνο για τον εαυτό σου, λόγω ηλιθιότητας, είσαι επικίνδυνος)», γράφει ο κατάσκοπος της γερμανικής εφημερίδας και σχολιάζει: «Αν και απόψε οι Ιταλοί αμυνθούν έτσι(σχόλιο: όπως η Ελλάδα-δεν ξεχνάει την αγάπη του στην πατρίδα μας)- απέναντι στα παιδιά του «Jogi», θα είναι παιχνιδάκι για τη Γερμανία». Και συνεχίζει: «Ο τύπος στη ρεσεψιόν θέλει να μάθει αν είμαι εκεί για το παιχνίδι. Έξυπνη ερώτηση. Εγώ απαντώ: «Ποιος παίζει;». Μου λέει «η Ιταλία με τη Γερμανία». Του λέω «ίσως το δω στην τηλεόραση». Παίρνω δωμάτιο για € 387 τη βραδιά, 4 φορές πιο ακριβό από το ξενοδοχείο των Ελλήνων(σχόλιο: τσιγκούνης. Σπάγκος. Δεν δικαιολογεί πολλά έξοδα στο εξωτερικό η φυλλάδα παρά την τρελή της επιτυχία στην Γερμανία). Άλλωστε είμαστε στα ημιτελικά». Τέλος, περιγράφει το πρόγραμμα και το… μενού της εθνικής Ιταλίας(«μπριζόλα, με μακαρόνια και σαλάτα»(σχόλιο: και λιγούρης), ενώ αναφέρει πως ο Mario Balotelli αποφεύγει να υπογράψει αυτόγραφα σε κάποιους φιλάθλους.  Ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες αστυνομίας. Οι Ιταλοί επιβιβάζονται στο λεωφορείο τους! Αμέσως αρχίζουν να τρέχουν όλοι οι ένοικοι, για να βγάλουν φωτογραφίες με τα κινητά τους».
Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ BUFFON(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;! Μετά την Ελλάδα, στο στόχαστρο της γερμανικής εφημερίδας BILD βρίσκεται η επόμενη αντίπαλος της Γερμανίας στον ημιτελικό του Euro, Ιταλία. «Ιταλία, τώρα θα κάνουμε τους λογαριασμούς μας. Μπορούμε να κλείσουμε τον λογαριασμό που έχει παραμείνει ανοιχτός εδώ και 6 χρόνια απέναντι στον πιο επικίνδυνο αντίπαλό μας και να περάσουμε στον τελικό, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2006» γράφει η εφημερίδα ενώ παράλληλα αναλύει τα αδύνατα σημεία της «Squadra Azzurra». Οι Γερμανοί, όμως, δεν σταματούν  εκεί καθώς τα βάζουν και με την κ. Buffon. Η σύζυγος του γκολκίπερ της Ιταλίας δήλωσε πως οι Ιταλοί θα πάρουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν άρεσε στην BILD που προέτρεψε την κυρία Buffon να σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο καθώς την Πέμπτη (28/6) θα τελειώσουν όλα για τους Ιταλούς(σχόλιο: απειλή κατά της ζωής μου κάνει αυτό).
Υ.Γ.: μπάλα παίζουν ή πόλεμο;!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου