Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΑ ΕΘΝΗ REICHENBACH, ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΑ ΕΘΝΗ REICHENBACH, ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ!
Τελικά, αργά, αλλά σταθερά, το Βερολίνο αποκαλύπτει το ΒΑΘΥΤΕΡΟ αίτιο της συμπεριφοράς του απέναντι στην Ελλάδα. Δεν μιλάμε για επίθεση γιατί τα νούμερα και τα οικονομικά δεδομένα δεν της αρέσουν. Αυτά άλλωστε «φτιάχνονται» ή εκεί ή στην Αθήνα ή οπουδήποτε. Χωρίς ίχνος ντροπής, Γερμανοί πολιτικοί της κυβέρνησης και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν οραματίζονται την γερμανική, γερμανοποιημένη Ευρώπη και έχουν πάλι υπνωτιστεί από το γερμανικό «μεγαλείο». Και ποια χώρα χάλασε την εικόνα της Γερμανίας την τελευταία φορά που θέλησε να κάνει την Ευρώπη δική της; Η Ελλάδα! Επειδή αγαπά να μισεί την Ελλάδα και τα επιτεύγματά της ΕΠΡΕΠΕ, για να αποκτήσει, χάρη σε πιστούς προδότες εν Αθήναις, τα πλούτη της, να μειώσει τους Έλληνες. Γι’ αυτό έχουμε διαβάσει ό,τι πιο ρατσιστικό και εξευτελιστικό για την ιστορία, τα σύμβολα, τα ιερά και τα όσια της φυλής μας 2 χρόνια τώρα. Η Merkel είπε πριν λίγο καιρό ότι οι Έλληνες είναι προσκολλημένοι με την πατρίδα τους, θυμίζοντας σε πολλούς τον κάιζερ στον Α’ ΠΠ, ο οποίος συμμάχησε με τον Κεμάλ, τον σφαγέα και γενοκτόνο του Ελληνισμού της Μ. Ασίας και του Πόντου. Ο κυβερνήτης του… Καμερούν της Ευρώπης Horst Reichenbach, απαίτησε με «φρέσκες» δηλώσεις του την εθνική μας κυριαρχία, υποθηκευμένη από το 1ο μνημόνιο, αλλά όχι χαμένη, όπως έδειξαν οι διαμαρτυρίες μας και η λιτότητα στην υπόλοιπη ΕΕ, που έκανε πολλούς Ευρωπαίους να ξυπνήσουν και να δουν πίσω από τα ανθελληνικά δημοσιεύματα. Και τώρα που είδαν, το κλίμα αλλάζει και οι «ηγέτες» νιώθουν τον φόβο όποτε δεν είναι μπροστά σε «δικό τους» κοινό. Στην Ελλάδα, βέβαια, ο φόβος τους έχει κάνει να βλέπουν τον πολίτη ως «ακραίο» ή και… τρομοκράτη!
«Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα, ο κ. Reichenbach τονίζει ότι απαιτείται βελτίωση του φοροσυλλεκτικού μηχανισμού και περιορισμός των δαπανών στην Υγεία. Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης αναγνωρίζει ότι η γεωργία και η ενέργεια προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης, ενώ ειδικά σε ό,τι αφορά τον τουρισμό, υποδεικνύει τον ιατρικό τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ως προοπτικές οι οποίες θα μπορούσαν να διερευνηθούν περαιτέρω. Επίσης, αναφέρεται στο αντιγερμανικό κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα και στην ευαισθησία με την οποία αντιδρούν οι Έλληνες σε προτάσεις που θεωρούν ότι θέτουν υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία τους. Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό gauleiter που του έχει αποδοθεί από μερίδα του ελληνικού Τύπου, ο κ. Reichenbach δηλώνει ότι εξεπλάγη με το πόσο τεταμένο ήταν το κλίμα. Πάντως, διευκρινίζει ότι κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα «ήταν διαφορετική η κατάσταση και σχεδόν καθόλου δεν τέθηκε το ζήτημα εάν μέσω της εργασίας μας θέτουμε υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία της Ελλάδας - αυτή τη φορά οι ερωτήσεις των Ελλήνων περιστράφηκαν γύρω από τα βασικά θέματα». Ωστόσο απέφυγε να αξιολογήσει την πρόταση του προέδρου του Eurogroup Jean Claude Junker για ορισμό Επιτρόπου και περιορίστηκε να δηλώσει ότι «οι Έλληνες αντιδρούν με μεγάλη ευαισθησία σε όλες τις προτάσεις που θέτουν υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία τους», ενώ σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αποστολής γερμανικών εφοριακών στην Ελλάδα διευκρίνισε ότι «δεν θα πρέπει να φαντάζεται κανείς ότι 160 εφοριακοί θα πάνε μονομιάς στην Αθήνα και θα ελέγχουν τους Έλληνες συναδέλφους τους».» Αν διαβάσει ιστορία ο Γερμανός, θα κατανοήσει την ευαισθησία μας. Δεν είναι τόσο Merkel το μυαλό του! Αν δεν είχαμε γερμανοτσολιάδες «κυβερνήτες», δεν θα μας έδινε εντολές! Να λέμε αλήθειες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου