Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο REICHENBACH ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(περισσότερο μας νιώθει ετούτος από κάτι «Έλληνες»)

Ο REICHENBACH ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(περισσότερο μας νιώθει ετούτος από κάτι «Έλληνες»)
Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, το ξέρουν και οι πέτρες, κυβερνήτης μας Horst Reichenbach είπε σε λίγες μέρες αλήθειες για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις αιτίες αυτής. Απάντησε για τις θυσίες των Ελλήνων, τους μισθούς και το πόσο έχει πλήξει η ανθελληνική προπαγάνδα την εικόνα της Ελλάδας και το όνομα και την τιμή των Ελλήνων. Την ίδια στιγμή κάποιοι μετράνε ψήφους σε κομματικές «εκλογές» ή μιλάνε για τις εθνικές εκλογές ή χαίρονται ακόμα για την «σωτηρία» μας.
·           20/01/2012 ««οι Έλληνες έχουν υποστεί μεγάλες θυσίες» και αυτή η στρατηγική δεν μπορεί να συνεχιστεί.»
·           15/03/2012 «Ο ελληνικός λαός έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλες θυσίες. Το εισόδημα των Ελλήνων έχει μειωθεί σε διπλάσιο βαθμό σε σύγκριση με το εισόδημα στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία»
·           20/03/2012 «Η Ελλάδα έχει καταφέρει ένα μοναδικό επίτευγμα. Έχει δοκιμάσει τα όρια των αντοχών του κόσμου και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη». Απάντηση στην απαίτηση του Shauble για θυσίες(11/03/2012)… «Οι θυσίες, που ζητήθηκαν από τους Έλληνες για να μείνουν στο ευρώ, δεν είναι υπερβολικές σύμφωνα με τον Σόιμπλε, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ο κατώτατος μισθός έφθασε στο επίπεδο αυτού των Ισπανών». Υπογράμμισε επίσης ότι οι μεταρρυθμίσεις που ζητήθηκαν από τους Έλληνες είναι δύο φορές λιγότερο σκληρές από αυτές που δέχτηκαν μετά το 1989 οι Εσθονοί, οι Σλοβένοι και οι Σλοβάκοι» για να ενταχθούν στην ΕΕ.»
·           20/03/2012 «Σε αντίθεση με τον ευρωβουλευτή των Γερμανών Φιλελευθέρων(FDP) Alexander Graf Lambsdorff, ο οποίος παρότρυνε τους συμπατριώτες του να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα(σχόλιο: δική του πρωτοβουλία ή του Rosler;), ο  Γερμανός Επίτροπος εμφανίζεται απαισιόδοξος για τον ελληνικό τουρισμό: «Το 2011 ο τουριστικός τομέας είχε πολύ καλή ανάπτυξη. Φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο πέρυσι», σημειώνει ο κ. Reichenbach. Δεν αποκλείει μάλιστα το γεγονός  η εξέλιξη αυτή να οφείλεται στην «αντιγερμανική» εκστρατεία που σημειώθηκε στην Ελλάδα(σχόλιο: ενώ η ανθελληνική δεν ήταν εκστρατεία;). «Ο αριθμός των Γερμανών τουριστών σημειώνει πτώση», λέει χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι άλλος ένας παράγοντας είναι η εξομάλυνση της κατάστασης στη Β. Αφρική. Για τα οικονομικά, υποστηρίζει ότι με τα μέτρα λιτότητας και την απομείωση του χρέους η Ελλάδα έβαλε τις βάσεις της προόδου. «Η Ελλάδα κατάφερε κάτι μοναδικό. Η χώρα έφτασε στα όρια αυτού που είναι σε θέση να αντέξουν άνθρωποι»,[…]».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου