Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΑΝΟΙ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ(οι Έλληνες πολίτες ήθελαν τα υποβρύχια για τις διακοπές Merkozy;)

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΑΝΟΙ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ(οι Έλληνες πολίτες ήθελαν τα υποβρύχια για τις διακοπές Merkozy;)
Η υποκρισία των «εταίρων» ξανά στην φόρα. Η κυβέρνηση της Δανίας(ίδιας «γραμμής» με την προηγούμενη), σύμμαχος της γερμανικής, ζητά από την κυβέρνηση Παπαδήμου ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ κατάλογο για αποπληρωμή εξοπλιστικών σχεδίων. Το θέμα εξοπλιστικά απασχολεί όλη την Ευρώπη τουλάχιστον, αλλά με τον κλασικό λαϊκίστικο τρόπο που η Γηραιά Ήπειρος αντιμετωπίζει την Ελλάδα, για να μην «χαλάσει» τα σχέδια της Γερμανίας και, δευτερευόντως, της Γαλλίας(όσο υπάρχει Sarkozy). Αν θέλετε όλοι σας ενημέρωση αναλυτική για το θέμα, πάρτε, αρκούν, τα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος και κάντε ερωτήσεις ΟΧΙ ΜΟΝΟ στην Αθήνα, ΑΛΛΑ πρωτίστως σε Βερολίνο και Παρίσι (προσθέστε και Washington, αν φύγουμε από τα ευρωπαϊκά σύνορα), τα οποία ερίζουν για το ποιος θα δώσει τι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι πασίγνωστο ότι από τις αρχές της κρίσης, ο «Άξονας» Merkozy εκβίαζε τον ελληνικό λαό, με συνεργούς και τον ΓΑΠ και τον υπάλληλο της Merkel Παπαδήμο με τα 2 του τσουτσέκια(οι συμμαθητές Αντωνάκης και Γιωργάκης), με χρεοκοπία(ενώ ξέρει ότι θα διαλύσει αυτή την ΕΕ ολόκληρη) για να δώσουν «βοήθεια» και να πουλήσουν τα υποβρύχια και τα εξοπλιστικά τους γενικά. Δεν έχει πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εμπλεκόμενος για αυτές τις υποθέσεις 35 ετών φυλακή, από καμιά χώρα που πουλάει όπλα στην Ελλάδα, ούτε Έλληνας πολιτικός που λαδωνόταν για να τα παραγγέλνει, χωρίς να ρωτάει κανέναν Έλληνα πολίτη! Και όμως οι Έλληνες βρίζονται 2 χρόνια ΚΑΙ από την Δανία, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, χωρίς να σας νοιάζει-το αντίθετο μάλιστα, οι αχρείοι αυτοί ήταν ψηφοφόροι πολλοί-. Τα υποβρύχια «αγαπητή» κυρία πρωθυπουργέ της Δανίας Helle Thorning-Schmidt δεν τα ζήτησε ο ελληνικός λαός. Εμείς ζητήσαμε ασφάλεια, που παρέχεται με άλλους τρόπους σ’ ένα έθνος που έχει νιώσει τον πόλεμο, σε αντίθεση με την Δανία, στο πετσί του πολλάκις ως το 1974 και φθάσει 2 φορές, χωρίς να τρέξει κάστανο στην Κοπεγχάγη(δεν θα το μάθατε καν), στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία(1987 και 1996). Να μην πούμε για τις παραβιάσεις, τις απειλές των Τούρκων, τους λαθρομετανάστες και τον εθνικισμό των γειτονικών μας κρατών, που εσείς εκεί στον «αναπτυγμένο» Βορρά στηρίζετε ως υποψήφια μέλη της ΕΕ. Πολύ αργά για αγανάκτηση Δανοί «φίλοι». Πολύ αργά Ευρώπη θυμήθηκες τα παλιοσίδερα που σκοτώνουν τους φαντάρους μας, γιατί οι Τούρκοι σας είναι χρήσιμοι στην Α. Μεσόγειο και το Αιγαίο, πάνω από 200 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου