Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ FOCUS(στο πνεύμα της εποχής, μιλάει για «επικίνδυνους» αριστερούς ή ακροδεξιούς ως εναλλακτικές στο μνημόνιο και την λιτότητα)

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ FOCUS(στο πνεύμα της εποχής, μιλάει για «επικίνδυνους» αριστερούς ή ακροδεξιούς ως εναλλακτικές στο μνημόνιο και την λιτότητα)
Μετά τους «τεμπέληδες», «απατεώνες» Έλληνες, η Γερμανία δημιουργεί, με την συνεργασία των «Ελλήνων» πολιτικών του μνημονίου των νέο «εχθρό» και «κίνδυνο» για τα σχέδιά της στην Ελλάδα. Εκτός από δραχμή και κομμούνια, κινδυνεύουμε και με χούντα και πόλεμο!!! Το γερμανικό FOCUS, παίρνει την σκυτάλη από την φυλλάδα BILD και το SPIEGEL, που, από την εποχή του δημοψηφίσματος ΓΑΠ και τον διορισμό Παπαδήμου, κατηγορεί τους Έλληνες ότι επιλέγουν πια ως κυβερνήτες ή ακροδεξιούς(όσο ο Καρατζαφέρης ήταν μνημονιακός) ή εγκληματίες αριστερούς και μιλά και αυτή για αριστερό, όχι μόνο κομμουνιστικό, «κίνδυνο». Ως το τέλος της κυβέρνησης ΓΑΠ, μόνο ο Πάγκαλος έβριζε την Αριστερά-το επανέλαβε και σε γαλλικό ΜΜΕ το 2012(οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι κομμουνιστές, φασίστες και μ**)-, αλλά δεν είναι σοβαρός κατήγορος για να ενοχληθείς. Τώρα το πράγμα έχει ξεφύγει! Μόνο ο Παττακός, στα 97 του πια, λέει τέτοια πράγματα σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του όπου υπερασπίζεται την Επταετία. Ο Τσίπρας, πρέπει να το παραδεχθούμε, ήταν ο μόνος αρχηγός ελληνικού κόμματος, που έκανε μήνυση στην BILD όταν τον έβρισε χυδαία και απαίτησε, δικαίως, € 1 εκ. ως αποζημίωση(«δημοσιογράφος» Paul Ronzheimer). Ας μαζέψουμε τα παραληρήματά τους. Προφανώς είναι η πηγή και του Σαμαρά, που πλέον υπερασπίζεται το μνημόνιο 2, όπως ο ΓΑΠ την «δουλειά» με το ΔΝΤ και τα πεπραγμένα του(όπως ο Παττακός παραπάνω). Δηλ. οι Έλληνες, εκτός από μιάσματα, ψηφίζουμε ή εγκληματίες ή ακροδεξιούς εγκληματίες! Άξια τα λεφτά της Merkel στα σπέρματα του Goebbels! Η γερμανική αριστερά σώζει την αξιοπρέπεια(;) των Γερμανών πολιτικών και των οπαδών και των ΜΜΕ τους!
·      FOCUS 07/02/2012: αμετανόητο-το έδειξε και στην δίκη για την «Αφροδίτη»- για ΟΛΑ τα προηγούμενα άρθρα, όπου ανακάτευαν προκλήσεις, εξύβριση συμβόλων και μνημείων με συγκρίσεις προσβλητικές Ελλάδας-Τουρκίας, την οποία θεωρούν πρότυπο… για την Ελλάδα, η οποία είναι πολιτισμικό σοκ(ενώ η Τουρκία;) και αναφορές στην Ιστορία της, για την οποία έχουν άγνοια(φαίνεται), γράφει πλέον για τον νέο «κίνδυνο» για την Γερμανία. […]«μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τη διάσωση του ευρώ: Οι χώρες της Ευρωζώνης φοβούνται ότι θα υποστούν ζημίες άνω των € 130 δις. Σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο»… «Λόγος ανησυχίας είναι ότι ακόμη και πριν τις γενικές εκλογές τον Απρίλιο, περίπου € 60 δις από το νέο σύνολο των € 130 δις προς την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί»[…] Η Γερμανία δεν θέλει εκλογές με τίποτα, αλλά θα κάνει τα πάντα να τις κάνει, αφού δεν μπορούν να αναβληθούν, με τους δικούς της όρους.
·      BILD 17/02/2012 […]«Κομμουνιστές, αντισημίτες και ημιεγκληματίες θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα; Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται η χώρα με πολιτική κατρακύλα» […]«Χθες οι επικεφαλής των δύο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία, μετά την αποχώρηση της λαϊκής δεξιάς, τόνισαν ότι δεσμεύονται με την υπογραφή τους, αλλά και ότι επιθυμούν να κάνουν νέες εκλογές τον Απρίλιο, μετά την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων. Αλλά μετά τις εκλογές, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο αυτά τα δύο κόμματα θα είναι στην εξουσία, με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ποσοστά οριακά στο 10%, την ώρα που τα κόμματα της Αριστεράς συγκεντρώνουν περισσότερο από 40%! Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι όλα αυτά τα κόμματα απορρίπτουν κάθε μεταρρύθμιση, ενώ στις τάξεις τους υπάρχουν ηγέτες με αμφιλεγόμενη φήμη» […]«ο αρθρογράφος αναφέρεται ονομαστικά στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς, ενώ και αυτός λέγεται ότι ανήκει σε κάποια από τις ομάδες των αναρχικών. Όσο για το κόμμα του φέρεται να χρηματοδοτεί τα γκρουπούσκουλα αυτά»(σχόλιο: βρωμάει Πάγκαλος εδώ!)[…] «Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι(σχόλιο: το ΚΚΕ είναι νόμιμο από το 1975)! Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης την Κυριακή, ο κομμουνιστής βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τη νομική Σύμβαση στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία. Η Παπαρήγα είπε: «Οι Γερμανοί μας έκλεψαν στο Β’ ΠΠ και μας χρωστάνε χρήματα, μας χρωστάνε πολλά χρήματα. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τώρα επιτέλους να ζητήσει τα χρήματα από τους Γερμανούς»»(σχόλιο: η αλήθεια πονάει).[…] Η «εναλλακτική» των βρωμοελλήνων είναι οι ακροδεξιοί, κατά το «τσακάλι» Paul. […]«Σε άνοδο βρίσκονται και τα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα(σχόλιο: ενώ στην Ευρώπη όχι ε;). Το κόμμα ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ενεπλάκη πρόσφατα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά τώρα, με την παραίτηση από την κυβέρνηση, ελπίζει να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους. Ακόμη και οι φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.Το ναζιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παίρνει στις δημοσκοπήσεις πάνω από 3%, ποσοστό που αρκεί για την είσοδο στο κοινοβούλιο» […]
·      SPIEGEL 19/02/2012, με την ίδια σειρά, αλλά με πιο ήπιους τόνους, αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά γενικά και την ακροδεξιά, αλλά ουσιαστικά, θεωρεί «κίνδυνο» την Αριστερά για τα γερμανικά συμφέροντα και στοχοποιεί τους Έλληνες ως ακροδεξιούς, αν δεν είναι αριστεροί. Δεν είναι τόσο παραληρηματικό άρθρο, αλλά στο πνεύμα της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου