Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ(έχει ξεφύγει το άτομο και όλοι σαν αυτόν από τον φόβο και θα κάνουν επίδειξη δύναμης σε άμαχο πληθυσμό)

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ(έχει ξεφύγει το άτομο και όλοι σαν αυτόν από τον φόβο και θα κάνουν επίδειξη δύναμης σε άμαχο πληθυσμό)
Αυτό που ετοιμάζει για παρέλαση ο «Υπουργός» κατά τα άλλα Προστασίας του Πολίτη δεν το έκαναν ούτε οι Ναζί(σκέφτηκαν, αρχικά, να μην παρελάσουν στην Αθήνα το 1941 για να μην θίξουν την ευαίσθητη ελληνική υπερηφάνεια, αλλά παρέλασαν, μαζί με τους Ιταλούς, για να μας εκδικηθεί ο Mussolini για την ήττα του!). Επίδειξη δύναμης και αντίποινα στο γιαούρτι είναι τα μέτρα κατά των Ελλήνων θεατών της παρέλασης; Να μας εκδικηθεί, γιατί; Επειδή φωνάζουμε και τους χαλάμε την υποταγή;! Ας διαβάσει ο αδιάβαστος Υπουργός, που «πλακώθηκε» με τους πάντες τα τελευταία 2 χρόνια, τι γιορτάζουμε και ας μαζευτεί. Θέλει να περάσει, ξέρουμε, στο εξωτερικό την εικόνα των μίζερων, φοβισμένων Ελλήνων. Ζηλεύεις Μιχάλη τις βορειοκορεατικές «φιέστες»; Έτσι είναι η προστασία του νταβατζή, όχι του ηγέτη «Υπουργέ»! Σε λίγο και απαγόρευση κυκλοφορίας θα επιβάλλει ετούτος, εκτός αν «δουλεύεις» με λαθρομετανάστες ή είσαι τέτοιος! Ο Υπουργός και η κουστωδία των ανδρείκελων νομίζουν ότι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου είναι ασήμαντο, αφού αναφέρεται σε άγνωστο(!), και ότι ο κόσμος πάει παρέλαση για πλάκα και για να τους δει να καμαρώνουν, για μια μέρα που δεν ξέρουν τι έγινε, αφού μισούν την Ελλάδα και την ηρωική της Ιστορία, και δεν τους ενδιαφέρει, σα μαϊμούδες στο παζάρι πάνω στην εξέδρα τους. Δεν το σώζουν το ξεφτιλίκι με τις ανακοινώσεις για τους σκοπευτές! Φοβάται τρομοκρατική επίθεση και τους βάζει στην ταράτσα «τυχαία» 25η Μαρτίου!
·      «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη(σχόλιο: του αλήτη, του ταγματασφαλίτη και του κοπρίτη) δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει(σχόλιο: δεν θα σε ρωτήσουμε! Δεν ρωτάς τον πραξικοπηματία «να αντιδράσω;»!) προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο! Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κόμματα και τους φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους(σχόλιο: ανέκδοτο να μιλάει για ευθύνες πολιτικός). Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο(σχόλιο: σιγά μην σ’ ακούσουν. Ένας είχε πάει για καφέ και έκλεισε για πάρτη του με φρουρούς όλο το μαγαζί, στην παρέλαση θα πάνε έτσι;). «Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του(σχόλιο: το ποιο; Δεν ξέρεις τι σημαίνει κράτος Μιχαλάκη… Ρώτα τον Μπαμπινιώτη!)» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώνει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».» Σχόλιο: δεν είμαστε, 2 χρόνια τώρα, προηγμένος κόσμος, αλλά το ευρωπαϊκό Καμερούν, γερμανική αποικία δηλ., του 21ου αι.!
·      «Περισσότεροι από 4000 αστυνομικοί θα επιστρατευθούν(σχόλιο: σκοτώνεις ελεύθερα την Κυριακή «φίλε» δολοφόνε, ο Μιχάλης σε κερνάει απροστάτευτους πολίτες), από την ΕΛ.ΑΣ εν όψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε όλη την Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου. Πολλοί δήμοι επίσης στο γενικότερο πλαίσιο αποφυγής επεισοδίων εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην στηθούν εξέδρες για τους επισήμους. Σε όσους δήμους όμως οι εξέδρες στηθούν, οι παρευρισκόμενοι στους χώρους δίπλα από τις εξέδρες, θα πρέπει να έχουν διαπίστευση. Έλεγχοι θα γίνουν επίσης από την αστυνομία στους πολίτες προκειμένου να μην πλησιάσουν την παρέλαση με πανό.»
·      «Καμιά παρέλαση δεν θα διαλυθεί και δεν θα ματαιωθεί ό,τι κι αν επιχειρήσουν ομάδες διαμαρτυρομένων πολιτών(σχόλιο: ο πολίτης και όχι ο κουκουλοφόρος είναι επικίνδυνος). Η αστυνομία αν χρειασθεί θα πρέπει να επιδείξει πυγμή(σχόλιο: θα πέσει ξύλο)». Αυτή είναι η εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ προς όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα μέτρα για τις εκδηλώσεις και τις παρελάσεις σε ολόκληρη την χώρα. Όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας θα βρίσκεται επί ποδός την Κυριακή και ήδη οι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί πως δεν θα υπάρχουν ρεπό, ενώ έχουν ήδη κοπεί και οι άδειες(σχόλιο: η εγκληματικότητα καλπάζει και η αστυνομία πάει ή γήπεδο ή για ξύλο στις διαδηλώσεις). Τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι ισχυρά και όπου χρειαστεί σύμφωνα με της ΕΛ.ΑΣ αυστηρά. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί, το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί σε περιοχές όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπου αν χρειαστεί θα υπάρξουν προληπτικές προσαγωγές(σχόλιο: θα «κόβουν» τους «υπόπτους» και θα τους συλλαμβάνουν) και έλεγχοι πολιτών για τους οποίους, υπάρχουν πληροφορίες(σχόλιο: χαφιέδες και ρουφιάνοι) ότι θα θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.»
·      «Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ,  άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας(σχόλιο: ο Μιχάλης νομίζει ότι θα πιάσει τρομοκράτες πάλι) σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή. Το απίστευτο αυτό μέτρο δεν είναι δυνατό να εξηγηθεί με την κοινή λογική, ακόμη και την πλέον ακραία, αφού οι ειδικά εκπαιδευμένοι ελεύθεροι σκοπευτές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως αντικείμενο να πυροβολούν και να σκοτώνουν αυτόν που βάζουν στην διόπτρα τους!!! Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους και μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις ομηρείας από ενόπλους, έναν από τον οποίο είχαν σκοτώσει στην Β. Ελλάδα προκειμένου να σώσουν τους επιβάτες του λεωφορείου που είχε καταλάβει οπλισμένος με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου