Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ»!

Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ»!
Να θυμίσουμε στον Βρετανό Υπουργό… Δικαιοσύνης Kenneth Clarke, ότι η έννοια του Δικαίου, ακόμα και στον πόλεμο, και του Νόμου έναντι του Χάους και της Τάξεως είναι ελληνική, όχι γερμανική, και ότι η δική του χώρα άκμασε λόγω της καταπίεσης των αποικιών και των τοκογλύφων και των αρχαιοκαπήλων που έκλεψαν αρχαιότητες που βρίσκονται ακόμα στην Βρετανία(πρωτίστως τα «Μάρμαρα του Παρθενώνα»). Να του θυμίσουμε ότι ο Hitler ήθελε, όταν νικήσει, όπως θεωρούσε σίγουρο, τον Β’ ΠΠ, να οργανώσει τον κόσμο με βάση το βρετανικό αποικιοκρατικό σύστημα(αυτό μάλλον θα του αρέσει), αλλά στην Ελλάδα του χάλασαν τα σχέδια(δυνατό κέντρο και αδύναμη περιφέρεια Ευρώπης). Και ότι ο θεσμικός του ρόλος είναι άλλος και όχι να εκθειάζει στην DIE ZEIT το γερμανικό «μεγαλείο» τόσο απροκάλυπτα, που αηδιάζει και τους Βρετανούς. «Μου φαίνεται ότι ο ρόλος της Γερμανίας έχει αλλάξει περισσότερο από τον ρόλο της Βρετανίας. Η Γερμανία ήταν ανέκαθεν μια δύναμη εξουσίας στην Ευρώπη, αλλά σήμερα είναι απολύτως προφανές ότι αποτελεί την ισχυρότερη οικονομική δύναμη. Οι Γερμανοί επιβάλλονται σήμερα ακόμα εντονότερα. Έχουμε να κάνουμε με μια γενιά, η οποία δεν βαρύνεται πλέον με τις ενοχές του πολέμου(σχόλιο: τα χρέη όμως από αυτόν υπάρχουν ακόμα) Ερώτηση: ... παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας χαρακτηρίζουν gauleiter. Απάντηση: Αυτά είναι γελοιότητες! Όσα απαιτούν οι Γερμανοί από τους Έλληνες είναι απόλυτα σωστά. Έτσι πρέπει να γίνουν. Στη Μεγάλη Βρετανία έχουμε από καιρό ένα είδος προγράμματος λιτότητας(σχόλιο: και γιατί διαδηλώνουν κύριος οι άνθρωποι, αφού όλα πάνε καλά;), το οποίο συστήθηκε και στην ελληνική κυβέρνηση να το ακολουθήσει. Κατανοώ πλήρως την αυστηρή στάση της Angela Merkel. Η Γερμανία πρέπει να αναλάβει τώρα τον ηγετικό ρόλο της.» Έτσι, σιγά-σιγά να δούμε ποιοι θέλουν μια ευρωπαϊκή και ποιοι μια γερμανική Ευρώπη. Προσκυνημένος 1000%. Επαναλαμβάνει τους στόχους που έχει θέσει η γερμανική κυβέρνηση, μέσα από δηλώσεις στα ΜΜΕ που την στηρίζουν. Αν και υπερασπιστής του Δικαίου, λέει ναι στον ρατσισμό, την προπαγάνδα και την συκοφαντία και την μη αποπληρωμή πολεμικών αποζημιώσεων ουσιαστικά… Ναι, όπως και η Αγγλία, όταν, αν και σύμμαχός της στον Α’ ΠΠ, έκανε συμφωνία με τον Κεμάλ, στον ξεριζωμό του Ελληνισμού, όνειρο του κάιζερ και της Merkel, από την Ελλάδα, γιατί είναι κολλημένος μ’ αυτήν. Ο λαός του, δεν τον εξέλεξε για να θαυμάζει την γερμανική «ανωτερότητα». Ας χαίρεται τουλάχιστον λίγο πιο κόσμια, αν και όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα, λένε.
·      «Δίνουμε στην Ευρώπη περισσότερη ισχύ, γι' αυτό όμως πρέπει και να εργάζεται σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές»(DIE ZEIT, 04/02/2011)
·      «Ξαφνικά η Ευρώπη μιλάει γερμανικά,»(Volker Kauder, 10/01/2012)
Ευτυχώς που η βρετανική πολιτική σκηνή έχει και έναν Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο να την ξελασπώνει, γιατί αλλιώς η χώρα ακούγεται μόνο στις διαδηλώσεις!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου