Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο KARL LAGERFELD ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ MERKEL(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ).

Ο KARL LAGERFELD ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ MERKEL(ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ).
Τι κάνει ο σχεδιαστής(Karl Lagerfeld) για να ζήσει τα γεράματά του! Ως και την Merkel πρέπει να συμβουλεύει ενδυματολογικά, μέσω του «αγαπημένου» μας FOCUS. «Στο σύνολό τους, οι ενδυματολογικές επιλογές της είναι καλές όμως το κόψιμο θα έπρεπε να ήταν πιο φροντισμένο», σημείωσε ο Γερμανός μόδιστρος. «Θα πρέπει να φοράει ανοιχτά σακάκια με πουκάμισο και παντελόνι με καλύτερο κόψιμο», είπε, εξηγώντας ότι «κάτι τέτοιο θα της επέτρεπε να κινείται πιο άνετα». Όσον αφορά τα μαλλιά της, ο Lagerfeld θεωρεί ότι το κούρεμα και το χρώμα ταιριάζουν τέλεια «με τα ωραία γαλάζια μάτια και τη λεπτή μύτη της»(= σχόλιο: η Άρια Φυλή;). […] Ο σχεδιαστής πάντως τιμά την καταγωγή του και μας «στολίζει» κανονικά. Ας μείνει με την «μούσα» του. Δεν έκανε δικό του οίκο, έτοιμη πελατεία βρήκε. Ας τον συγχωρέσουμε λόγω ηλικίας. Πρώτα λέει κάτι και μετά τα «μαζεύει». Είπε την τραγουδίστρια Adele χοντρή και σάρωσε στα βραβεία, δικαίως. […] «Η Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει την εικόνα της. Οι Έλληνες είναι πρόβλημα, γιατί έχουν τη φήμη των διεφθαρμένων. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα χρήματα πηγαίνουν εκεί που θα έπρεπε. Πρέπει να αναπτύξουν μία εικόνα εμπιστοσύνης και αυτό απαιτεί χρόνο. Κανείς δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα(σχόλιο: κανένας;!), αλλά έχουν αηδιαστικές συνήθειες – όπως και η Ιταλία.» […] Το καμάκι σε νεαρά αγοράκια-μοντέλα δεν είναι αηδιαστικό Keizer Karl(Keizer είναι το προσωνύμιο του σχεδιαστή);! Ή η προώθηση της ανορεξίας ως προτύπου «ομορφιάς»;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου