Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ…

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ…
Merkel ψάχνει «βρωμοέλληνες» gasterbeiter και οι «κυβερνήτες» μας τους προσφέρουν απλόχερα…]
Η Merkel έδειξε ΠΑΛΙ τον ανθελληνισμό της. Μια λοιπόν από τις αιτίες που δεν μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα, και ας έχει κάτω από την μπότα της η «κυρία» την «ελληνική» ηγεσία(;), είναι ότι οι Έλληνες, όπως κυνικά ομολόγησε, είναι «κολλημένοι με την πατρίδα τους»(ως «ηγέτης» βρήκε ότι η αιτία της ελληνικής(;) κρίσης είναι η «τεμπελιά» μας-τέτοιο μυαλό η frau nein-)! Αυτή την ΠΑΤΡΙΔΑ «κυρία» μου, πολλοί εθέλησαν, πολλοί κατέστρεψαν αλλά στέκει εκεί, και τώρα το ίδιο θα κάνει, αγκάθι στα σχέδιά τους. Έκλεψαν αρχαία, πλούτη, θέρισαν ζωές και ανάγκασαν ανθρώπους ή να ξεριζωθούν(μια από τις συνέπειες του Α’ ΠΠ που η χώρα ΣΑΣ άρχισε «κυρία» καγκελάριε, ήταν η Μικρασιατική Εκστρατεία(1919-22), Καταστροφή (1922) και ο Μεγάλος Ξεριζωμός των Ελλήνων από τον Πόντο και την Μ. Ασία, ξεριζωμός που επαναλήφθηκε, για να μείνουν πια ίχνη Ρωμιών, στην Πόλη το 1955) για μια καλύτερη ζωή. Δείτε λίγο το πώς, με ποιο τρόπο και ποιες συμφωνίες ήρθαν, μετά τον Β’ ΠΠ και τα όσα προκάλεσαν οι ναζί στην ΠΑΤΡΙΔΑ των Ελλήνων, οι Έλληνες στην Γερμανία, γιατί ήσαστε παιδί στην ανατολική της πλευρά και δεν ξέρετε. Δείτε πώς τους συμπεριφέρονταν οι Γερμανοί, που ακόμα δεν πίστευαν ότι είναι αλήθεια όλα τα εγκλήματα του Hitler και πολλοί ακόμα δεν μπορούν να διαβάσουν ή δεν θέλουν όλη την ιστορία του Β’ ΠΠ, ή και του Α’ ΠΠ. Αναρωτηθείτε τι έχει κάνει η Ελλάδα και τι η Γερμανία στην ιστορία τους, διαβάστε τα λόγια ανθρώπων και στην χώρα σας για την ΠΑΤΡΙΔΑ(πόσο μίσος βγάζει ο τρόπος που μιλάτε για την Ελλάδα «κυρία» μου και κόμπλεξ κατωτερότητας) των Ελλήνων. Ο Hitler παραδέχθηκε ότι μόνο στην Ελλάδα τα βρήκε μπαστούνια… Ο Metternich είχε πάθει εμμονή με την, πάση θυσία, κατάπνιξη της Ελληνικής Επανάστασης και οι Βαυαροί έφυγαν νύχτα από την οργή των Ελλήνων. Όποτε στην ευρωπαϊκή ιστορία θέλατε να κάνετε το δικό σας καταφέρατε μόνο να διαλύσετε την Γηραιά Ήπειρο. Δεν διαβάζετε σωστά ή καθόλου την Ιστορία σας, γνήσιοι(ειδικά η «ελίτ») απόγονοι των Βανδάλων, των Ούννων, των Οστρογότθων, των Βησιγότθων, των Γότθων γενικά, του Αλάριχου, των Μαμελούκων. Η Merkel και οι δηλώσεις των Γερμανών που την στηρίζουν(επιχειρηματίες, τραπεζίτες, πολιτικοί και ΜΜΕ) προστίθενται στα λόγια όσων με δηλώσεις εξέφρασαν τα σχέδιά τους για την Ελλάδα από τον 18ο αι.. Το κλίμα αλλάζει για την καγκελάριο, δεν μπορεί να ελέγξει την νέα κατάσταση και πρέπει να αναμένουμε περισσότερες τέτοιες δηλώσεις και από την χώρα της και από τους «δορυφόρους» και περισσότερη τρομοκράτηση από τον Παπαδήμιο-ο καλύτερος «υπάλληλος» της καγκελαρίας και της ΕΕ-. Η «Τελική Λύση» ετοιμάζεται σήμερα στις Βρυξέλλες. Δηλώσεις «αγάπης» και αγάπης για την Ελλάδα στο παρελθόν:
·           «Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα είναι παραλογισμός. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει είτε Ρωσική είτε Αγγλική. Και αφού δεν πρέπει να γίνει ρωσική είναι ανάγκη να γίνει Αγγλική». Sir Edmund Lyons(Βρετανός πρεσβευτής στην Ελλάδα, 1841)
·           «Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο».(Otto Bismarck, Γερμανός καγκελάριος(1815-1898), λόγος στις 20/03/1890)
·           «Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.»(Winston Churchill(1874-1947)
·           «Οι πληγές της Ελλάδος είναι οι αρχηγοί της. Άπαντες έχουν γλώσσαν χρυσωμένην. Ασχολούνται(κατά το πλείστον τουλάχιστον) αποκλειστικώς με τα ιδιαίτερα συμφέροντά των. Καί τούτο υπό το πρόσχημα του αγνοτέρου πατριωτισμού. Άπαντες είναι ικανότατοι εις το να προβάλλουν τον εαυτόν των και να εκμηδενίζουν τους αντιπάλους των με εκθέσεις πλήρεις υπερβολής». Απόσπασμα από την μακροσκελή επιστολή(30 Νοεμβρίου 1832) προς τον Όθωνα, μόλις είχε επιλεγεί από τις μεγάλες Δυνάμεις ως πρώτος Έλληνας βασιλιάς, του τραπεζίτη και φιλέλληνα από τη Γενεύη Ιωάννη Γαβριήλ Ευνάρδου, ο οποίος είχε ασχοληθεί επί επταετία με υποθέσεις της Ελλάδος.(Μαρκεζίνης, Πολιτική ιστορία της νεωτέρας Ελλάδος).
·           Διαβάστε και αυτό: «Η μοναδική θεραπεία για την κρίση που περνάει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι η επιστροφή στην Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα είναι η πιο εκπληκτική χώρα, είναι το λίκνο του πολιτισμού.»(Pene Puaux, Γάλλος διανοητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας και λάτρης της Ελλάδας)
Ευτυχώς η προπαγάνδα δεν σκότωσε τον φιλελληνισμό και την αγάπη πολλών ξένων για την Ελλάδα, αγάπη και μίσος, διαχρονικά στην νεώτερη εποχή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου