Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ «ΠΑΝΤΣΕΡ» TOY Δ’ ΡΑΙΧ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ GUNTER ALTENBURG! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-GAULEITER ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ Η MERKEL ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ «ΠΑΝΤΣΕΡ» TOY Δ’ ΡΑΙΧ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ GUNTER ALTENBURG! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-GAULEITER ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ Η MERKEL ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!
(όπως λέει και η φωτογραφία η «κουλτούρα» ξανάρχεται στην Ελλάδα)
Αφού θυμήθηκαν, όπως τους συμφέρει τα «ανδραγαθήματα» του κόμη Armansberg και των άλλων μελών της «Τρόικα» του Όθωνα, τους ήρθε στο νου και το «μεγαλείο» της εποχής του Gunter Altenburg, «Πληρεξουσίου του Ράιχ για την Ελλάδα»(gauleiter). Ο ναζί αυτός, βλέποντας την κατάσταση στην Αθήνα και την Ελλάδα, που ως και ο Goebbels αναφέρει στο ημερολόγιό του , πίεζε το Γ’ Ράιχ να κόψει κάτι από τις απαιτήσεις του(ακόμα και αυτός είχε κάποια περισσότερη τσίπα από την Merkel και τον Βιετκόνγκ Roesler). Όμως η Γερμανία μόνο από την Ελλάδα μπορούσε να κλέψει τόσα όσα της χρειαζόταν για να συνεχίσει το αιματοκύλισμα της Ευρώπης. Όλοι οι εκπρόσωποι των κατοχικών δυνάμεων έγραφαν στον Άξονα για το δράμα της Αθήνας και του Πειραιά, για το οποίο ευθύνη, εκτός από τους Ναζί, έχει και η Βρετανία(επισιτιστική καραντίνα), που ήθελε να αρχίσει η Ελλάδα να αντιστέκεται(για να μην πάει μετά τον πόλεμο με τους Σοβιετικούς). Ο κόσμος, παρά την ανέχεια, και με προτροπές της πνευματικής ελίτ(τότε υπήρχε τέτοια), αντιστεκόταν, χωρίς να σκέφτεται τα αντίποινα(καθημερινά). Η αντίστασή του έσπασε το αήττητο των ναζιστικών στρατευμάτων. Καθυστέρησε την πορεία του Ράιχ στην ΕΣΣΔ και έφερε την ήττα του. Όλοι μίλησαν με θαυμασμό για την ελληνική αντίσταση, αλλά τα συμφέροντα και οι επιδιώξεις στην Α. Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή και τα Βαλκάνια έκαναν αυτό τον θαυμασμό πάλι εκμετάλλευση της Ελλάδας με την συνδρομή όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων, εκλεγμένων και μη. Και τα του δανείου το θέμα και οι καταστροφές και τα Ολοκαυτώματα είναι καταγεγραμμένες σε βιβλία και λοιπά τεκμήρια και ντοκουμέντα. Τα κροκοδείλια δάκρυα πολλών Γερμανών πολιτικών, πλην της σημερινής ναζιστικής νοοτροπίας και μανίας για εκδίκηση και τιμωρία κυβέρνησης, σε φιέστες «μνήμης» παλαιότερα, δεν είναι αρκετά να μειώσουν την οργή των Ελλήνων για την επιλεκτική λήθη της Merkel και του Shauble και λιγότερο του Roesler(λόγω καταγωγής και αμάθειας για σημαντικά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας που όμως είναι στο χαρτοφυλάκιό του) και τις προσβολές των ΜΜΕ που κάνουν τον Goebbels περήφανο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα να μνημονεύει κάποιος έναν κατοχικό διοικητή, ενώ ήδη και στην χώρα του ακούει φωνές να σοβαρευτεί γιατί έχει ξεφύγει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου