Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ… ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ!

ΚΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ… ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ!
Μετά τα… καθολικά όργια στο Βερολίνο, άλλη μια επίδειξη «πειθαρχίας» από την ίδια την «Πρώτη Κυρία» της Γερμανίας. Τουλάχιστον η κυρία Wulff είναι όμορφη εξωτερικά. Η Αυστρία άνοιξε σχολή για εραστές και η Γερμανία απάντησε με μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με καθηγήτρια τη σύζυγο του Ομοσπονδιακού Προέδρου της χώρας! Μάλιστα. η κυρία Bettina Wulff είναι πρόεδρος της πρωτοβουλίας Μια Ευκαιρία για τα Παιδιά, η οποία, μεταξύ άλλων, οργανώνει σεμινάρια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, για εφήβους.
Σε πρόσφατη επίσκεψή της σε σχολείο στο Ανόβερο, η κυρία Wulff αποφάσισε να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και αποδοτικό. Γι’ αυτό φρόντισε να πάρει μαζί της ξύλινα ομοιώματα ανδρικών γεννητικών οργάνων και προφυλακτικά.
Όπως σημειώνει σήμερα η «Espresso», η κυρία Bettina Wulff μίλησε «έξω από τα δόντια» στα παιδιά για το σεξ επειδή, όπως λέει, οι έφηβοι πρέπει να γνωρίζουν τα πράγματα ακριβώς όπως είναι.
Στη Γερμανία η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι σχολικό μάθημα, εδώ και 9 χρόνια. Εμείς τις αποζημιώσεις θέλουμε και την ησυχία μας και όχι να μας… πειθαρχείτε.
Υ.Γ.: το επόμενο «μάθημα» θα έχει σχέση με τους gay, με «δασκάλους» τον υπ. Εξ. της Γερμανίας Guido Westerwelle και τον υπ. Οικονομικών της Ολλανδίας Jan Cornelis "Jan Kees" de Jager … Τα πιο σκληροπυρηνικά μάλλον θα τα αναλάβει η ίδια η καγκελάριος Merkel και το ασιατικό μασάζ ο Philipp Roesler.
Βλ. και blogs fimotro, newsbomb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου