Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

«ΚΥΡΙΑ» ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

«ΚΥΡΙΑ» ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; (τι έκανε ο μπαμπάς στον πόλεμο; Γι’ αυτό δεν ξέρει(;) για τα «δανεικά» των Ελλήνων στην Γερμανία)
Τελικά έχει δίκιο ο Ντέμης Ρούσσος για το ότι η Νάνα ή Nana(είπε ότι η Ελλάδα ΜΑΣ είναι η παλαιά της πατρίδα!) είναι Γερμανίδα. Όχι τόσο όμως, καθότι ότι λεφτά έβγαλε από Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία κυρίως η… Ευρωπαία «ερμηνευτής» τα έχει στην Ελβετία και μάλλον δεν ξέρει, όχι μόνο λόγω ηλικίας, τι είναι ο φόρος και η εφορία!
«..Δοσίλογος Νομάρχης Αρκαδίας ήταν στην κατοχή ο πατέρας της Νάνας Μούσχουρη τον οποίο και εκτέλεσαν οι ΕΛΑΣίτες.».!!! Τάδε έφη στο "νυχτερινό ραδιοκοινοβούλιο"του Σκάι το γνωστό για τους Έλληνες ξενύχτες "ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ" που κατευθύνει ο Κώστας Λαβίθης (έκανε παλιότερα και στην Αυστραλία) ο σεβαστός προς το ακροατήριο ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ  (17-12-11) .Ο Απείθαρχος που φαίνεται να γνωρίζει πολλά είπε αυτά αναφερόμενος στα όσα η Νανά δήλωσε σε Γερμανική εφημερίδα για τα «δανεικά και αγύριστα.».(!!!!) των Ελλήνων http://efhmeris.blogspot.com/2011/12/stargr.html από τη Γερμανία που έχει
προκαλέσει την οργή των Ελλήνων..                                                    
Η εκπομπή του ΚΛ αρχίζει  μεσάνυχτα (09:00 πμ ώρα Μελβούρνης) και τελειώνει στις 05 το πρωί (14:00 ώρα Αν. Αυστραλίας) και συχνά ακούγονται απόψεις και θέματα που δεν τα βρίσκετε πουθενά αλλού... Ακούστε το παραπάνω βίντεο και πείτε Καλημέρα στην Ευρωβουλευτίνα της ΝΔ και στην «πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ελλήνων..»
Υ.Γ.: κάπως μου είχε ξυνήσει η «κυρία», όπως και όλοι όσοι κάνουν «φιλανθρωπίες» με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη(είχε επισκεφθεί η «ερμηνεύτρια» συνοδεία Μαριάννας και MEGA την ΕΛΠΙΔΑ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου