Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΤΗΣ…

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΤΗΣ…
Ο νέος πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ΕΝΤΟΛΗ(μες την νύχτα (σα) τα όρνεα την έδωσαν δια τηλεφώνου οι Γερμανοί) της κυβέρνησης Merkel, είναι ο Λουκάς Παπαδήμος.
«Αύριο πρωί (δηλαδή σήμερα) αν δεν έχετε πρωθυπουργό, η Ελλάδα κηρύσσεται σε πτώχευση από τους διεθνείς Οίκους με ότι σημαίνει αυτό για τη χώρα σας. Δεν υπάρχουν περιθώρια αντοχής στην ευρωζώνη ούτε για ένα 24ωρο» Στο τηλεφώνημα αυτό με έμμεσο τρόπο ο κ. Ρέσλερ άφησε να εννοηθεί ότι ο εκλεκτός της Τρόικας είναι ο κ. Λ. Παπαδήμος.(σχόλιο: γιατί δεν το έλεγαν από την 1η μέρα και φάγαμε όλη την βδομάδα;)
Οι Έλληνες αισθάνονται αηδία. Ο Roesler μας απείλησε με χρεοκοπία, αν δεν βγάλει καπνό λευκό η καμινάδα του Προεδρικού μετά από 6 μέρες υποβάθμισης της νοημοσύνης των ταλαιπωρημένων από τον ΓΑΠ Ελλήνων και αν δεν είναι ο Παπαδήμος πρωθυπουργός μας(μάλλον των γερμανικών συμφερόντων και της Τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ). Ο Παπαδήμος, ως τραπεζίτης, είναι κολλητός με όλα τα κοράκια που έχουν φάει τις σάρκες της Ελλάδας και πειραματίζονται με τους Έλληνες αυτά τα 2 χρόνια, έχοντας τοποθετήσει τον Γιωργάκη στην καρέκλα για το χατίρι της mommy Margaret. Είναι ο απατεώνας της ευρωοικογένειας, που «μαγείρεψε» με τον γερμανοτσολιά Σημίτη τα στοιχεία για να μπούμε στην Ευρωζώνη, κάτι που τότε συνέφερε το Βερολίνο και όμως, από το 2010, κατηγορεί τον ελληνικό λαό γι’ αυτό. Τότε δεν έγινε δημοψήφισμα για να μας ρωτήσουν αν θέλαμε το €. Ούτε ρώτησαν τους Ευρωπαίους όταν το σκέφτηκαν και δημιούργησαν. Αυτοί οι 2 πανηγύριζαν για την ένταξή μας στην ΟΝΕ το 2001. Είναι μέλος των Μυστικών Λεσχών των υπαιτίων της κρίσης που έφεραν την Ελλάδα ειδικά στην κατάντια της διετίας Παπανδρέου(αλλιώς πώς να είχε πάρει τόσα αξιώματα στον κόσμο που ζούμε). Σπούδασε στο Κολλέγιο Αθηνών, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει τον μέσο Έλληνα πολίτη από την παιδική του ηλικία(άλλωστε για το «καλό» του γίνονται όλα αυτά…). Οι άλλες εναλλακτικές ήταν τύποι που σχετίζονται με την ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων, το σκάνδαλο Κοσκωτά, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου… Επιστροφή παλαιών ληστών στην εξουσία. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές για να ακουστούμε, απαντώντας στο σήριαλ του νέου «πρωθυπουργού» της Merkel με παράταση της εκλογικής διαδικασίας και ψήφο-διαμαρτυρία και απαίτηση, μέσω αυτού και άλλων διαδηλώσεων(έρχεται και η 17η Νοέμβρη) για έναν νέο κόσμο, νέα μυαλά στις κυβερνήσεις και τέλος στο «κοστούμι»-στολή Άουσβιτς που μας ετοιμάζουν οι σύγχρονοι δοσίλογοι με το Δ’ Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου