Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

29/05/1453-29/05/2011

29/05/1453-29/05/2011: Η «ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε., 29 ΜΑΪΟΥ 2011
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ!!!
«ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ», ΑΠΟ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ(1) ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΡΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ «ΓΙΑΤΙ;» ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ;!   
Στις 29/05/1453 η Πόλις εάλω(βλ. εδώ και εδώ), η Βασιλεύουσα Κων/λη. Οι Τούρκοι γιορτάζουν την δική μας «αποφράδα μέρα». Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί. Και σήμερα ο Ελληνισμός βιώνει την 3η Άλωση. Από τότε πέρασε στην πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας(και εδώ) του, την οθωμανική. Αυτοκρατορία αλλοθρήσκων με ΚΑΜΙΑ επαφή με την Ευρώπη(= τα 2 μέρη της παλαιάς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Α και Δ). Σε αντίθεση με την κρατική προπαγάνδα της «προοδευτικής» και τουρκολάγνας «Μεταπολίτευσης»(και λόγω NWO, GGOV). ΔΕΝ ΗΤΑΝ αρμονικές οι σχέσεις κατακτητών-κατακτημένων. Αυτή η εποχή, απέκοψε την Ελλάδα από την Δύση και τις εκεί εξελίξεις(εκτός από τις ενετοκρατούμενες, βενετοκρατούμενες και δυτικές κτήσεις στον ελλαδικό χώρο(και εδώ) και όσους ταξίδευαν, σπούδαζαν, ζούσαν και επικοινωνούσαν με την Ελλάδα ή είχαν επαφή με Ευρωπαίους), κληροδότησε στον ελληνισμό τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ χαρακτηριστικά του. Αυτά τα οποία, μαζί με την εξάρτηση από την Δύση, δεν αφήνουν την πατρίδα μας να ορθοποδήσει και στην κρίση που βιώνει τώρα και να μην δίνει αφορμές για επιθέσεις, προκλήσεις, εγκλήματα και εθνικιστικά παραληρήματα γειτονικών κρατών ή δυτικών. Στις 28/05, ήταν η επέτειος της υπογραφής της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ/ΕΕ. Είδαμε τι σημαίνει η Ελλάδα για Ευρώπη(πρόσφατα(09/05) ήταν η «Μέρα» της, αλλά δεν τόλμησε κανείς να πει τίποτα έτσι που τα έκαναν) και κόσμο και πώς της συμπεριφέρθηκε η «Μεταπολίτευση», σε συνεργασία κυρίως με ΕΕ και ΗΠΑ. Αυτές ώθησαν με λέξεις και πράξεις και τις γειτονικές μας χώρες να μας βλάπτουν σοβαρά, χωρίς να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΟΙ οι «πολιτικοί» πιόνια των τοκογλύφων θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη, εκ θεμελίων. Η «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ» είναι το 1ο βήμα, η 1η ιαχή. Αρχίσαμε να ακουγόμαστε. Φοβούνται και τις διαδηλώσεις και τα κείμενά μας στα blogs. ΕΜΕΙΣ, οι νέοι, θα κάνουμε την Ευρώπη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ. Βασισμένη στην ισοτιμία, την αλληλεγγύη και την ισοπολιτεία. Αυτό θα γίνει αν κλείσουμε τα αυτιά μας στους σαπιοκοιλιάδες και σταματήσουμε να ακούμε και ενστερνιζόμαστε την προπαγάνδα τους(πχ. Μerkel για Ελλάδα). Θέλουν να σπείρουν την Έριδα ανάμεσά μας. Έχουν φέρει στην Γηραιά Ήπειρο έρεβος(1) μεσοπολέμου(1). Στην Ελλάδα είναι καλοκαίρι, αλλά στην ψυχή μας κάνει κρύο. Ώρα να φύγουν. Εμείς είμαστε το μέλλον. ΜΟΝΟΙ μας θα δώσουμε λύση στην κρίση τους. Δεν θα έρθει κανένας ΗΡΩΙΚΟΣ μαρμαρωμένος βασιλιάς. Το μυαλό και η νεανική ψυχή μας θα διώξει τους Εφιάλτες που πρόδωσαν την ευρωπαϊκή ιδέα και δεν έχουν καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η ευρωπαϊκή ιστορία θα τους τοποθετήσει δίπλα-δίπλα με τους χειρότερους δυνάστες της ηπείρου μας. Σαν σήμερα(30/05) αυτοί οι τύραννοι που ΤΟΛΜΗΣΑΝ στις 27/05 να υψώσουν την σβάστικα στην Ακρόπολη, πήραν ένα μάθημα για την ιεροσυλία τους. Η σημαία κατέβηκε χάρη σε μια από τις ΠΡΩΤΕΣ πράξεις αντίστασης στην Χιτλερική Γερμανία. Οι τύραννοι δεν είναι ανίκητοι. Την στιγμή της απόλυτης παράνοιας και καταστροφικής μανίας δεν σκέφτονται καθαρά και πέφτουν.
Υ.Γ.1: Πάγκαλε, αν θεωρείς μόδα την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, τότε κατέβα Σύνταγμα να κάνεις πασαρέλα με το μοδάτο βρακί σου!
Υ.Γ.2: η Κερατέα ήταν η 1η σπίθα, την φωτιά της κάθαρσης θα ανάψει η ευρωπαϊκή νεολαία! Και θα είναι ζεστή και ωραία!!! Και θα φέρει κοντά τους Ευρωπαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου