Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ… € 120! Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.


Σε όλους έμαθαν οι γονείς και οι δάσκαλοί μας ότι το πιο ακριβό πράγμα στην γη είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πωλείται ποτέ. Δεν μπορεί να κοστολογηθεί. ΛΑΘΟΣ! Για χάρη του πολυπολιτισμού, της ανοχής και της αλληλεγγύης στον λαθρομετανάστη η ζωή αξίζει να χαθεί για μια βιντεοκάμερα, που κάνει καλή «μπάζα». Ο Μανώλης και ο κάθε Μανώλης για τους νέους… Έλληνες έχει λεφτά και δεν είναι δικός μας. Άρα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς. ΩΣ ΠΟΤΕ θα ανεχόμαστε αυτό το πράγμα;! Ζώα να δολοφονούν,βιάζουν για κέφι, πωλούν ναρκωτικά, λαθραία προϊόντα, να διακινούν και κακοποιούν παιδιά και γυναίκες(το λεγόμενο trafficking). Πρέπει να… συνηθίσουμε λαθρομετανάστες με κάθε λογής ασθένειες και συνήθειες που ξεφορτώθηκαν οι χώρες τους; Πρέπει να δείτε τρομοκρατικές επιθέσεις για να πειστείτε να δράσετε; Εδώ δεν μιλάμε για άτομα που προκαλούνται για να εγκληματίσουν, το κάνουν λόγω κουλτούρας. Και πιθανόν να συνεννοούνται με άλλα κατακάθια σε χώρες της Ε.Ε. για συντονισμό της δράσης τους. Αφήστε τα «μέτρα» στάχτη στα μάτια και τα ευφυολογήματα «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Δεν ήρθαν για μια καλύτερη ζωή οι «άνθρωποι» αυτοί. Ήρθαν να αφανίσουν ζωές, γιατί αυτές των Ευρωπαίων δίνουν περισσότερα χρήματα.
·         Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
·         ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
·         ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ… ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
Υ.Γ.: οι λαθρομετανάστες είναι πιο ακραίοι καπιταλιστές ακόμα και από το ΔΝΤ! Γιατί να καταγραφεί μια καινούργια ζωή στην κάμερα και να μην σκοτωθεί ο κάτοχός της για να την πουλήσουμε; Άντε, ΓΑΠ, βάλτους στο Υπ.Οικονομικών! Θα τελείωνες μαζί μας και θα ξεπουλούσες την Ελλάδα όπου ήθελες. Άλλωστε και εσύ λαθραία έγινες(;) Έλληνας.
Y.Γ.2: πόσες διαπιστώσεις, αναφορές και δημοσιεύματα χρειάζεστε για να καταλάβετε στην Ε.Ε. και εδώ στην Ελλάδα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι στυγνοί εγκληματίες; Οι ΜΚΟ είναι σαν αυτούς. Μια χαμένη ζωή Έλληνα(Ευρωπαίου ή Δυτικού γενικά) φέρνει συνέχιση της λειτουργίας της και κέρδος. Πολύ παραπάνω από € 120! Η εξαφάνιση των Ελλήνων θα είναι καλή και για το ξεπούλημα του φιλέτου Ελλάδα. Τόσα χρόνια μόνο στο ξεκοκάλισμα είχαμε μείνει.
Υ.Γ.3: μπορεί να πει ΚΑΙ ΕΔΩ κάποιος ότι είναι τυχαίο ότι τον Μανώλη δολοφόνησαν αλλοδαποί;! Δεν νομίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου